Garmin годинник для бігу. Місяць в експлуатації

Іноді, гаджети, які були придбані для заняття конкретним видом спорту стають непотрібними. Причини на це можуть бути самі різні, але факт того, що гроші були витрачені марно - залишається фактом. Місяць тому ми придбали Garmin годинник для бігу, з метою з'ясувати наскільки такий пристрій необхідно при заняттях і в повсякденному житті.

Комплектація

Для тесту були замовлені Garmin Forerunner 245 в базовій комплектації. Відзначимо, що виробник пропонує відразу кілька варіантів комплектів, практично на всі моделі. Так, разом з основним пристроєм, за додаткову плату, можна отримати нагрудний датчик з вбудованим пульсомірів. Дане пристосування можна використовувати і при заняттях плаванням (за умови, що обрана модель підтримує потрібний рівень водонепроникності). У базовому комплекті поставки можна відшукати USB-кабель (для зарядки і синхронізації з ПК), а також документацію (інструкцію і гарантійний талон).

Фронтальна сторона годин для бігу від Garmin - дисплей різного розміру і дозвіл. Практично всі моделі управляються за допомогою механічних кнопок, які розташовані на обідку циферблату. Зі зворотного боку приладу розміщений оптичний датчик. Все просто, зрозуміло і ергономічно.

На руці

Ще в перші дні використання, ми помітили, що корпус Forerunner 245 по діаметру (та й по вазі) ідентичний класичному печінкою Oreo. Тому якщо у вас немає можливості випробувати на руці годинник для бігу Garmin, ви можете докласти печиво і примотати його клейкою стрічкою. Відчуття приблизно однакові.

Практично всі моделі Garmin важать від 50 до 100 грам. Пристрої практично не відчуваються при забігу. А ударостійкі і водонепроникні корпуси дозволять відправлятися на тренування в будь-яких умовах.

Біжимо

Самі по собі Forerunner 235 - яскраво виражений середній клас. При цьому, як електронний асистент для бігу вони не поступаються навіть флагманським моделям бренду. Garmin просто позбавив вищевказані години стороннього функціоналу, залишивши в пристрої все необхідне для організації якісного тренінгу.

Вибираємо режим «Біг» і годинник починає повну фіксацію процесу тренування. Під час пробіжки частина даних можна отримати безпосередньо на дисплеї, тоді як аналітика (порівняння поточного результату з результатами інших користувачів і т.д.) доступна при синхронізації з комп'ютером.

 20.05.2019
 (54 переглядів)
Ми спеціалізований офлайн магазин
Наявність нових моделей товарів
Готові завжди допомогти навіть на відстані
Гнучка система
знижок